Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Tres banyerencs es proclamen campions de Catalunya de Taekwondo infantil

El passat diumenge 8 de novembre va tenir lloc el campionat de Catalunya infantil a la Mar Bella de Barcelona.

Els banyerencs i banyerenques Ainhoa Rivero (3 vegades campiona de Catalunya), Kevin Rivero (6 vegades campió de Catalunya) i Issac Vives es van endur els ors sent proclamats campions de Catalunya infantil. Així mateix, Víctor Puñal i Sergio Areales van quedar en segona posició enduent-se la plata a Banyeres del Penedès.

També el passat 10 d’octubre, al Campionat d’Espanya, la banyerenca Nadia Garrido es va proclamar tercera d’Espanya aconseguint el bronze; també al X Open Internacional de Benicàssim va ser la campiona.

No és la primera vegada que aquests nens i nenes guanyen medalles, ja que estan demostrant que el taekwondo és la seva passió i qui sap si també la seva professió el dia de demà.