Èxit de la xerrada “El teatre català a la post-guerra”

El passat dissabte dia 19 de desembre a les 7 de la tarda al Centre Cívic Ernest Lluch es va fer la conferència “El teatre català a la post-guerra” a càrrec de Jordi Vilaró Berdusán, organitzat per la regidoria de Cultura.

El Sr. Vilaró és llicenciat en filologia catalana per la Universitat de Barcelona, postgrau en teoria i crítica del teatre per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomat superior en arts escèniques per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és professor de l’assignatura “La Representació teatral” que s’imparteix a la UOC a més de coautor dels materials teòrics d’aquesta mateixa assignatura i està elaborant la tesi doctoral sobre la recepció del teatre de Tennessee Williams a Barcelona durant el franquisme, dirigida pel doctor Enric Gallén.

Durant una hora i mitja aproximadament va fer un tour sobre el teatre tant espanyol com estranger des dels anys 1940 fins l’actualitat, fet que va agradar moltíssim a tots els assistents, els quals van omplir la sala on es va impartir la conferència.