La soprano Vanessa Cañizares participa al concert de Sant Esteve

El dissabte dia 26 de desembre i coincidint amb la festivitat de Sant Esteve, es va fer el tradicional concert a la l’Església de Santa Eulàlia.

Aquest any es va comptar amb la presència de la soprano lírica Vanessa Cañizares i el director i pianista Ricardo Estrada.

Vanessa Cañizares va néixer a Sabadell i posteriorment es va traslladar al Vendrell, on va iniciar els seus estudis de música. Ha estat integrant de la Coral Polifònica del Vendrell i ha rebut classes d’Isabel Penagos, Francesca Roig o Montserrat Caballé entre d’altres.
Ha participat a la representació de diferents òperes, sarsuelas i altres obres entre les que La Traviata, La Bohème,  La Tabernera del Puerto, La Dolorosa , el Rèquiem de Mozart o a la Novena Simfonia de Beethoven.

Ricardo Estrada, per la seva banda, és un dels acompanyants de veus més reconegudes del panorama nacional i ha ofert concerts a Espanya, Italia, Anglaterra, França, Bèlgica, Holanda, Àustria, Grècia, Panama, Cuba, Emirats Àrabs, Japó o Andorra; treballant junt a cantants de la rellevància de Montserrat Caballé, Jaume Aragall, Celso Albelo, Isabel Rey, Carlos Álvarez, José Manuel Zapata, entre d’altres.

Durant una hora van acompanyar al públic amb diverses interpretacions entre les quals cal destacar Madame Butterfly, fent les delícies dels assistents.