La XXVIII Reunió Internacional HDCC es consolida a Banyeres del Penedès

La XXVIII Reunió Internacional HDCC a Banyeres del Penedès ja ha finalitzat i ara toca fer balanç. Des del Club han volgut fer un agraïment tant al municipi, al consistori, bars col·laboradors, així com a totes les entitats culturals que han actuat i que han permès viure i mostrar la cultura banyerenca i d’altres indrets del Penedès a totes les persones que han vingut de fora.

Han vingut moteros d’Andorra, Holanda, Alemanya, Castelló, Canàries, Madrid, La Manxa, Cantàbria, Màlaga, Euskadi, entre altres llocs i països.

Val a dir que tant des del Club com des de l’Ajuntament de Banyeres consideren que ha estat un èxit de participació, incrementant les xifres de l’any passat, i han destacat novament la molt bona convivència entre visitants i els banyerencs i banyerenques.

Pel que fa als allotjaments de la zona han estat en plena ocupació, així com els negocis de restauració els quals han estat treballant a ple rendiment.
A la ruta mototurística pel Penedès que va tenir lloc el dissabte al matí, hi van participar més de 300 motos els quals van poder observar els meravellosos paisatges i entorns que tenim al nostre territori.

Dins de tots els actes que s’han realitzat durant tres dies, el plat fort va ser dissabte a la nit on es va assolir l’afluència més gran de públic amb les actuacions de foc, el concert d’Iron Maños, el show-burlesque de l’encantadora Tammy, el concert amb Olaf y los Bidones i el final de festa amb el disckjockey.

En aquest enllaç trobareu la galeria fotogràfica d’aquest esdeveniment:

XXVIII Reunió Internacional HDCC a Banyeres del Penedès