Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Banyeres del Penedès recapta 5.862,55 euros per la Marató de TV3

El diumenge dia 16 de desembre, va tenir lloc l’edició 2018 de la Marató de TV3, que va estar dedicada a la investigació contra el càncer. L’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, l’escola bressol Marta Mata, l’escola Mare de Déu del Priorat, Drac de Banyeres, Ball de diables de Banyeres, Penya Blaugrana Banyerenca, Grup de teatre Banyeres, Col·lectiu de Dones el Farcell, Puntes de Coixí de Banyeres, Massa Coral Banyerenca, Societat Nova, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, Bastoners banyerencs, Ajuntament de Banyeres, Biblioteca municipal Ernest Lluch, C.F Banyeres, Priorat de Banyeres són les entitats que han participat.

El passat dia 8 de desembre l’Associació Priorat de Banyeres a través de les diverses activitats que va realitzar va recaptar 1.600 euros.

El mateix cap de setmana del 15 i el 16 de desembre, s’han anat fent diverses activitats com dinars, tallers, lectura de conte de Josep Cañas, caminada pels voltants de Banyeres del Penedès, el tradicional mercat amb les entitats i el dinar de la Marató a la Societat Nova, recaptant  4.262,55 euros.

La recaptació total ha estat de 5.862,55 euros. Com any rere any, un èxit de participació i de solidaritat, on es demostra novament, que el municipi de Banyeres és un municipi molt conscienciat amb la solidaritat. Des de l’Ajuntament de Banyeres volem agrair a totes les entitats el seu esforç i la seva solidaritat.