L’Esbart Santa Eulàlia celebra la seva festa anual

El passat cap de setmana, es va celebrar la festa anual de l’Esbart Sta Eulàlia de Banyeres del Penedès, dins els actes de la Festa Major petita en honor a Sta Eulàlia.

La celebració va tenir lloc en dues parts. Dissabte 16 de febrer, va ser el torn del Cos de Dansa amb l’espectacle Països Catalans, els quals el públic assistent va poder gaudir de danses catalanes, valencianes i mallorquines. Va ser un repertori de danses variades dels Països catalans amb la vestimenta i posada en escena corresponent per cada una de les danses.

Diumenge, va tenir lloc l’espectacle de les seccions infantils i juvenils, els quals vam poder gaudir del planter del nostre esbart. Espectacle ple d’il·lusió i joventut, que un any més vam poder disfrutar de la dansa i de l’estrena d’alguns dansaires més menuts.

X