Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

La banyerenca Griselda Serret campiona d’Espanya sub16 en el campionat de marxa que es va fer a Sant Salvador i Coma-ruga

El passat 10 de febrer, Sant Salvador i Coma-Ruga van acollir el campionat d’Espanya de Marxa en Ruta i la banyerenca Griselda Serret va quedar campiona d’Espanya sub16 i segona en el campionat de federacions per la Federació Catalana.
Griselda va fer els cinc quilòmetres marxa en ruta en un temps rècord de 24’12”.

Griselda que té 13 anys, porta des dels 8 anys practicant esport amb el club Runners el Vendrell i des de fa dos anys està fent marxa. Ha guanyat set campionats de Catalunya, tres en pista coberta, dos en ruta i dos a l’aire lliure.

El pròxim repte que té al davant serà el dia 7 de juliol que participarà en el Campionat d’Espanya que se celebrarà a Gijón que serà a l’aire lliure.