Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Arriba la tercera edició de la Banyerenca Run a Banyeres del Penedès

Després de l’èxit de les edicions anteriors de la Banyerenca Run, des de la regidoria d’esports de l’ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha tornat a apostar per una continuació, fent la 3a edició d’aquesta cursa.
La 3a edició de la Banyerenca Run tindrà lloc el dissabte dia 11 de maig a les 5 de la tarda.  La cursa serà de 12,50 km i la caminada popular de 8 km. Tant la sortida com l’arribada serà a la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès.
Les inscripcions es van obrir el passat 22 de març i es podran apuntar fins al pròxim dia 9 de maig. L’enllaç per inscriure’s és: https://www.avaibooksports.com/inscripcion/inscripcion_datos.php?id=8950&lang=ca o bé, clicant aquí.

També es podran fer inscripcions presencials el mateix dia per 15 euros, sempre que no s’hagin arribat als 200 participants en cadascuna de les modalitats, cursa o caminada.
La recollida de dorsals serà el mateix dia 9 de maig a les 16 hores a la plaça de l’Ajuntament.
El preu de la cursa és de 12 euros i el de la caminada és de 8 euros. Amb el preu de la inscripció està inclosa la samarreta tècnica TUGA WEAR i avituallament a l’arribada amb entrepà i beguda. També hi haurà servei de dutxes, guarda roba i zona d’aparcament disponible per a tots els participants.
L’organització premiarà amb trofeus les següents categories:
– 1r masculí local i 1a femenina local
– 1r, 2n i 3r absolut i 1a, 2a i 3a absoluta
– 1r classificat màster i 1a classificada màster
– 1r classificat veterà i 1a classificada veterana
– 1r classificat sènior i 1a classificada sènior
– 1r classificat junior i 1a classificada junior
La 3a edició de la Banyerenca Run està organitzada per l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i hi col·laboren: Diputació de Tarragona, Tuga Active Wear, La Manyeria, Saint Gobain, Chiprunning, La Caixa, Toyota- Vecu, Restaurant Petit Priorat, Restaurant El Bosc,  Cafè de la Societat Nova, Farmàcia Banyeres, Bar Font, Ca la Rita i La Ciutat del Baix Penedès.