Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Convocatòria de concurs d’oposició per crear una borsa de treball places d’auxiliar administratiu

L’Objecte d’aquestes bases és la creació d’una borsa de treball per a futures contractacions de caràcter temporal per a: 1) substituir treballadors municipals amb dret de reserva de lloc de treball, 2) per cobrir temporalment vacants, jubilacions o per atendre necessitats urgents de contractació de conformitat amb l’art. 20 de la Llei 48/2015, de 29 d’octubre, de Pressupostos Generals de l’Estat. El lloc de treball per nodrir la borsa de treball seria el corresponent a la categoria auxiliar administratiu grup C2. Les retribucions, jornada de treball i funcions son les que correspon a la relació de llocs de treball de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, el conveni col·lectiu i la legislació vigent.

Aquí us deixem l’anunci del Butlletí Oficial de la Província de Tarragona amb les bases del concurs oposició per tal de crear una borsa de treball amb caràcter temporal places d’auxiliar administratiu en règim laboral.

[button color=”blue2″ bgcolor=”#” hoverbg=”#” textcolor=”#” texthcolor=”#” bordercolor=”#” hoverborder=”#” align=”center” link=”https://www.banyeresdelpenedes.cat/wp-content/uploads/2019/05/Anunci-BOP-borsa-de-treball.pdf” target=”_blank” font_weight=”bold” radius=”0″ outer_border_color=”#” icon_color=”#”]Anunci[/button]