Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’Esbart Santa Eulàlia organitza la 4a Mostra de Danses infantils i juvenils catalanes a Banyeres del Penedès

El passat diumenge 26 de maig, l’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès va organitzar la seva 4a Mostra de danses infantils i juvenils catalanes a Banyeres del Penedès, sota el marc del 40è Aniversari de la Roda d’Esbarts Catalònia. Van participar a la ballada els grups infantils i juvenils de l’Agrupació Folklòrica Igualadina, de l’Agrupació Cultural i Dansaire del Pla del Penedès i l’esbart amfitrió. L’actuació va consistir en un repertori variat de danses infantils dels Països catalans amb la vestimenta tradicional, on els més menuts van poder conèixer i gaudir ballant amb companys d’altres esbarts d’arreu de Catalunya.