Més de 900 persones gaudeixen de la XXIX Trobada Internacional de Harley Davidson Club Catalunya a Banyeres del Penedès

  • Van venir des d’Alemanya, França, Bèlgica, Holanda, USA, Canàries, Euskalerria, Cantàbria, Castelló, Alacant, Guadalajara, entre d’altres.

Més de 900 persones van gaudir de la XXIX Trobada Internacional de Harley Davidson Club Catalunya que va tenir lloc a Banyeres del Penedès el passat cap de setmana.

Van venir des d’Alemanya, França, Bèlgica, Holanda, USA, Canàries, Euskalerria, Cantàbria, Castelló, Alacant, Guadalajara, entre d’altres, així com de totes les províncies de Catalunya.

Les primeres valoracions tant per part de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès com per part de HDC Catalunya són positives, i ambdós expressen la seva voluntat de continuar amb aquesta col·laboració, ja que ha sigut una gran festa tant pels motoristes com per la gent del poble.

Durant tres dies van poder gaudir de concerts, sopar i esmorzar de germanor, jocs i concursos, shows burlesques, discjòqueis, rutes, i de les actuacions de les entitats culturals del municipi. Un any més s’ha apostat per apropar la cultura, la gastronomia i el nostre paisatge a totes aquelles persones que han vingut de fora a gaudir d’aquest cap de setmana.

Cal remarcar l’èxit de la sortida de dissabte que van realitzar més de cent motoristes pel nostre territori i de la que van destacar la meravella del paisatge de vinyes de l’Alt i Baix Penedès, així com remarcar la bona convivència durant tot el cap de setmana.

D’aquesta manera es consolida la concentració a Banyeres del Penedès i s’aposta per fer de la població un referent en el món de les motos en l’àmbit internacional.