Amadeu Benach és investit alcalde de Banyeres del Penedès

  • Benach ha indicat que “treballarem aquests quatre anys amb la mateixa intensitat, força i ganes que fins ara i defensarem i lluitarem per tots els banyerencs i banyerenques”

Ahir dissabte a les 12.30 hores a la sala de plens de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, va tenir lloc l’acte de constitució de la nova corporació municipal.

L’acte va començar amb la constitució de la Mesa d’edat, que estava presidida per la regidora electa de major edat, Bet Figueras (Junts x Banyeres), i que tenia com a vocal el regidor electe de menor edat, Albert Romero (BNY – Un Nou Banyeres).

Tot seguit, els 11 regidors i regidores han promès o jurat el càrrec. El nou plenari està integrat per: Amadeu Benach, Anna Jané, Joan Roig, Albert Romero i Ester Sanahuja del grup municipal BNY – UN Nou Banyeres, Anna Ordóñez, Francisco Rocha i Enrique Rodríguez del PSC, Jordi Guasch i Bet Figueras de Junts x Banyeres i Marc Majem de Banyeres en Comú Verds.

Després de la votació de l’alcalde, i després que aquest hagi promès el càrrec, Amadeu Benach ha rebut la vara d’Alcalde i ha assumit la presidència de la sessió. En el discurs l’alcalde Amadeu Benach ha indicat que “treballarem aquests quatre anys amb la mateixa intensitat, força i ganes que fins ara i defensarem i lluitarem per tots els banyerencs i banyerenques”.

El nou equip de govern està format per:

Amadeu Benach (BNY – UN Nou Banyeres)

Anna Jané (BNY – UN Nou Banyeres)

Joan Roig (BNY – UN Nou Banyeres)

Albert Romero (BNY – UN Nou Banyeres)

Ester Sanahuja (BNY – UN Nou Banyeres)

Marc Majem (Banyeres en Comú Verds)

Cal recordar que el passat 4 de juny, el grup municipal BNY – Un Nou Banyeres i Banyeres en Comú Verds van signar un acord de govern.