Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’artista banyerenca Susanna Inglada guanya el premi De Sheffer 2019

L’artista banyerenca Susanna Inglada, afincada a Amsterdam, ha estat guardonada a Holanda amb el premi De Scheffer 2019, dedicat a joves creadors visuals per la “rellevància social i política del seu treball”, el que li garanteix l’exposició de les seves obres al Museu Dortrech. De fet, el 16 de novembre tindrà lloc la inauguració. 

Susanna Inglada s’inspira en la cultura, la història i la política espanyola i catalana i assegura que la violència i poder són temes que l’intriguen per crear escenes, personatges i símbols que fan un treball d’associacions, fragmentats a l’espai. 

També a partir del febrer de l’any vinent, Susanna assistirà a un art en residència a Roma en que ha obtingut una subvenció de l’AECID.