Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

El Consell Comarcal del Baix Penedès inicia la contractació de 24 persones en situació de desocupació

El Consell Comarcal del Baix Penedès iniciarà el proper 16 de desembre el programa Enfeina’t a la comarca. Aquest programa permetrà contractar un total de 24 persones que actualment es troben a l’atur.

Poden ser destinatàries d’aquesta oferta laboral les persones en situació de desocupació de llarga durada, és a dir, qualsevol persona que hagi estat inscrita a l’Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

El període per a presentar les sol·licituds per als interessats serà de dilluns vinent dia 25 fins dimecres 27 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès, per a 16 ofertes (12 peons i 2 auxiliars administratius/ves). Aquestes ofertes de treball estaran distribuïdes als 14 municipis de la comarca.

Per a la resta de places (1 monitor de lleure per a gent gran i 7 places d’auxiliar administratiu/va) el període per presentar sol·licituds serà de dilluns 2 fins dimecres 4 de desembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès. En aquest cas el lloc de treball pel monitor serà Masllorenç, i les places d’auxiliar administratiu seran al Consell Comarcal del Baix Penedès.

Les persones interessades han de presentar al Consell Comarcal la sol·licitud degudament emplenada i els següents documents: document d’identitat, currículum vitae, certificat de vida laboral recent. Trobareu el document per omplenar al vostre ajuntament i també a les oficines del Consell Comarcal.

Aquest programa es realitza amb la col·laboració dels 14 ajuntaments de la comarca, i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Per a més informació adreceu-vos al Consell Comarcal del Baix Penedès o als ajuntaments de la comarca.