Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Banyeres del Penedès es bolca amb la Marató de TV3

Banyeres del Penedès es tornarà novament solidària, el pròxim diumenge 15 de desembre.

La 28ª edició de la jornada més solidària de Catalunya té per objectiu aconseguir fons per l’estudi de les malalties minoritàries. A dos quarts de deu del matí es farà una caminada pels voltants de Banyeres, amb sortida i arribada a la plaça de l’ajuntament i amb aportació voluntària destinada a la Marató de TV3.

Des de les 11 fins a les dues del migdia tindrà lloc a la plaça de l’ajuntament, l’habitual mercat de treballs i productes a la venda amb la finalitat de recollir diners per la Marató. Finalment, a les 3 de la tarda a la societat, tindrà lloc el típic dinar solidari.

El passat 1 de desembre, el Priorat de Banyeres va recaptar 1200 euros que se sumaran a la quantitat final que aporti el municipi. Cal recordar que l’any passat, Banyeres del Penedès va recaptar 5.862,55 euros que van anar destinats íntegrament a la Marató de TV3.