Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Banyeres del Penedès recapta 5.175 euros per la Marató de TV3

Un any més, el municipi torna a superar els 5.000 euros

Avui diumenge dia 15 de desembre ha tingut lloc l’edició 2019 de la Marató de TV3, que enguany estava dedicada a les malalties minoritàries. L’Esbart Santa Eulàlia de Banyeres, l’escola bressol Marta Mata, l’escola Mare de Déu del Priorat, Drac de Banyeres, Ball de diables de Banyeres, Penya Blaugrana Banyerenca, Cafeters de la Societat Nova, Col·lectiu de Dones el Farcell, Puntes de Coixí de Banyeres, Massa Coral Banyerenca, Societat Nova, Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch, Bastoners banyerencs, Ajuntament de Banyeres, Biblioteca municipal Ernest Lluch, C.F Banyeres, Priorat de Banyeres són les entitats que han participat.

El passat dia 1 de desembre l’Associació Priorat de Banyeres a través de les diverses activitats que va realitzar va recaptar 1.200 euros.

Avui s’han fet diverses activitats com la caminada pels voltants de Banyeres del Penedès, el tradicional mercat amb les entitats i el dinar de la Marató a la Societat Nova.

La recaptació total ha estat de 5.175 euros. Com any rere any, un èxit de participació i de solidaritat, on es demostra novament, que el municipi de Banyeres és un municipi molt conscienciat amb la solidaritat. Des de l’Ajuntament de Banyeres volem agrair a totes les entitats i a tot el municipi de Banyeres, el seu esforç i la seva solidaritat.