Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès posa en marxa l’aplicació eBando

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha posat en marxa l’aplicació eBando, una app que permet rebre les informacions que es generen al municipi de forma instantània. L’objectiu del canal de Banyeres del Penedès a l’eBando és transmetre la informació d’una manera ràpida i còmode al màxim nombre de persones.

L’aplicació eBando és totalment gratuïta per a iOS i Android i només cal descarregar-se-la entrant a Apple Store o Play Store, cercar eBando i instal·lar-la al mòbil. Un cop descarregada, només caldrà posar al cercador “Banyeres del Penedès” i a partir d’aquell moment, els banyerencs i banyerenques rebran les notícies, bans i avisos de forma immediata i còmoda.

També es poden consultar les publicacions sense necessitat de descarregar-se l’aplicació, des de qualsevol dispositiu a l’enllaç https://app.ebando.es/channel/banyeres. En aquest cas però, no es rebran les notificacions.

A partir del pròxim 15 de gener també a l’eBando estarà inclosa l’agenda municipal de tot el mes i s’activarà la bústia d’incidències i suggeriments.

Per facilitar a tots els banyerencs i banyerenques la seva descàrrega, aquí us deixem el codi QR que permetrà la descàrrega directa i que us enllaçarà amb l’aplicació.