Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

La banyerenca Carolina Menéndez, guardonada pel Govern de Catalunya a l’11è acte de reconeixement a l’Atletisme Veterà Català

El passat divendres 29 de novembre de l’any passat es va realitzar l’onzena edició de l’Acte de Reconeixement a l’Atletisme Català Màster a l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Va ser organitzat conjuntament per la Federació Catalana d’Atletisme (FCA) i la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

En aquest acte, en què la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física guardona tots aquells corredors veterans que han aconseguit llocs d’honor en els compromisos internacionals celebrats durant la temporada, van destacar, entre altres, els atletes que van assolir medalles en quatre compromisos internacionals com el Campionat Mundial en Pista Coberta a Torun (Polònia), el mes de març; el Campionat d’Europa de Muntanya, celebrat a la República Checa el mes de maig; el Campionat d’Europa a l’Aire Lliure, celebrat el passat mes de setembre a Tessolo (Itàlia), i finalment, el mateix mes de setembre, el Campionat del Món de Muntanya, a Gagliano del Capo, també a Itàlia.

La banyerenca Carolina Menéndez del Club d’Atletisme Runners El Vendrell va quedar subcampiona d’Europa Màster als 2000 obstacles W45 que es va realitzar a Itàlia el passat 15 de setembre, en el que es van inscriure 337 els atletes de l’estat espanyol i que va tenir 4.457 participants de 43 països, sent així el quart país per darrere d’Itàlia, Alemanya i Gran Bretanya.

El representant del Govern de Catalunya, que en el seu parlament va destacar la gran tasca de la FCA, la qualitat esportiva i humana dels atletes i va desitjar a tot l’atletisme veterà català una bona temporada de cara als compromisos internacionals que estan programats per aquest any 2020, va compartir l’acte amb el president de la FCA, Joan Villuendas; el vicepresident de la FCA, Josep Maria Antentas, i el vocal de la FCA, Jaume Ferret, entre d’altres.