Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aposta pel servei Bon Dia

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aposta pel servei Bon Dia, tot i que aquest projecte va néixer com a prova pilot fa poc més d’un any. Aquest any 2020 i després de la bona acollida obtinguda, el consistori segueix treballant en una de les seves prioritats que és vetllar i tenir cura de les necessitats de la gent gran del municipi.

Actualment, el servei Bon Dia ha superat la franja de 100 usuaris i dia a dia continua creixent. Aquest, té com a objectiu trucar telefònicament i de forma totalment gratuïta a les persones majors de seixanta-cinc anys així com a totes aquelles que el necessitin i el sol·licitin.
Aquesta iniciativa, que porta a terme la regidoria de Benestar Social, permetrà obtenir informació per dissenyar futures actuacions que donin la millor resposta a les necessitats de persones en situació de risc i vulnerabilitat.

L’alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach ha explicat que “la nostra vila cada cop envelleix més i en solitud, és per aquest motiu que apostem i acaronem a la nostra gent gran amb aquest servei”. Benach ha afegit que “la persona que està al capdavant i truca als nostres avis, és la Laura, una persona molt empàtica i que cada dia, de dilluns a divendres de 9 a 15 hores, està a disposició dels usuaris i usuàries del servei Bon Dia”.
A més a més, la persona encarregada té un control (sempre de forma voluntària per l’usuari/a) i fa un seguiment de l’agenda de visites mèdiques, a més de l’estat dels usuaris.

El telèfon al qual poden trucar els veïns i veïnes de Banyeres del Penedès interessats a adherir-se al servei Bon Dia és el 649881637, també poden contactar per correu electrònic a bondia@banyeresdelpenedes.cat o trucant directament a l’Ajuntament.