Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Banyeres del Penedès celebrarà la Festa d’hivern de Santa Eulàlia en honor a la seva patrona

Aquest cap de setmana celebrem la nostra festa petita de Banyeres del Penedès en honor a la nostra patrona.

Aquest dissabte 15 de febrer a les 18.30 hores al Museu Josep Cañas és farà la inauguració de la nova exposició “Rebel·lió al Zoo”. El mateix dissabte a les 20 hores a la Societat Nova tindrà lloc el ball de vetlla amb el grup Rita Solfa, que per a socis és gratuït i per a no socis té un cost de 6 euros.

Ja el diumenge dia 16 de febrer a les 12.30 hores a l’església parroquial Santa Eulàlia tindrà lloc el concert de cant coral acompanyat per músics i viurem la història del cinema a través de les cançons “Un viatge de pel·lícula” a càrrec del Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.