Neix el Club Esportiu Banyeres del Penedès

El passat 21 de desembre de 2019 a la Biblioteca Municipal Ernest Lluch es va presentar el Club Esportiu Banyeres del Penedès. L’entitat esportiva banyerenca es va estrenar el passat 28 de desembre amb l’organització de la Sant Silvestre Solidària, comptant amb el suport del Club Esportiu l’Arboç i els ajuntaments de Banyeres del Penedès i de l’Arboç.

El Club Esportiu Banyeres del Penedès té com a objectiu apropar i promoure tot l’esport que es realitza al municipi i en tots els nivells, des de principiant fins al competitiu, fomentant l’esport en família i recolzant als més joves. El club, compost per una junta directiva ja està en funcionament, està preparant diverses sortides i activitats…. Ciclisme, running, i excursionisme, entre d’altres.

La quota de soci anual és de 55 euros per persona, a més, hi ha descomptes per famílies: dos membres són 100 euros anuals, tres membres 140 euros anuals i per cada membre addicional són 40 euros anuals. Per tal d’aplicar el descompte caldrà portar el llibre de família o el certificat de convivència.

Aquest dimarts 18 de febrer i el pròxim dijous 20 de febrer de 19 a 21 hores al Centre Cívic Ernest Lluch, tothom qui vulgui es podrà fer soci de l’entitat esportiva. El pagament de la quota inclou una assegurança esportiva i una samarreta tècnica TUGA WEAR amb els dissenys i colors del club.

El president Cisco Garrido ha explicat que “Aquest club neix per ser un punt de trobada per practicar esport amb més gent i per crear espais d’oci saludable i familiar”.

Es pot seguir al Club Esportiu Banyeres del Penedès a través de Facebook i Instagram.
També es pot contactar per correu electrònic a club.banyeres@hotmail.com