Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Fonts d’informació oficial sobre Coronavirus Covid-19 a Banyeres del Penedès

Es demana als veïns i veïnes de Banyeres comprensió i sentit cívic davant d’aquesta situació excepcional i que es segueixi la informació exclusivament a través dels canals oficials habituals, on s’anirà informant puntualment de totes les novetats.
Els canals oficials de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès són les xarxes socials de Facebook @banyerespenedes, Twitter @banyerespenedes i Instagram @banyerespenedes, la pàgina web www.banyeresdelpenedes.cat i ebando https://app.ebando.es/channel/banyeres
Fer una crida a la tranquil·litat i responsabilitat dels veïns i les veïnes, i demanar que s’extremin les mesures de prevenció, seguretat i neteja recollides en les següents fonts de informació:
Ministeri de Sanitat:
Generalitat de Catalunya:
Agència de salut pública: