Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Un grup de voluntaris del Baix Penedès crea una plataforma de “makers” per a imprimir EPIs en 3D per als hospitals del Camp de Tarragona

Un grup de voluntaris del Baix Penedès ha creat una plataforma de “makers” per a imprimir EPIs (viseres) en 3D per a l’hospital del Vendrell, Valls, Reus, Terres de l’Ebre, residències, serveis d’emergències mèdiques, entre d’altres. Per això i per tal d’ajudar als sanitaris, fan una crida a unir-se a aquesta iniciativa a totes aquelles persones que disposin d’una impressora 3D a Banyeres del Penedès amb la finalitat d’ajudar a fabricar aquest material.

La plataforma que, compta amb la col·laboració de diversos ajuntaments del Baix Penedès, ha creat la pàgina web https://coronavirus.banyeres.org/ perquè contactin totes aquelles persones interessades a col·laborar en aquests moments, en els que és necessària tota mena d’ajuda.

Segons expliquen al seu web, ja han començat a imprimir EPIs, mitjançant la fabricació de viseres amb impressores 3D i que ja s’han entregat a l’Hospital del Vendrell.