Agraïment de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès al col·lectiu de voluntàries i voluntaris que ens estan ajudant de manera desinteressada amb les seves iniciatives altruistes i solidàries

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès volem agrair al col·lectiu de voluntàries i voluntaris que ens estan ajudant de manera desinteressada amb les seves iniciatives altruistes i solidàries. A Banyeres del Penedès han sorgit dues grans iniciatives i volem dir públicament que n’estem molt orgullosos. Per una banda, tenim un gran grup de voluntàries que estan fent mascaretes de cotó i, per una altra banda, un grup de voluntaris i voluntàries que estan fent pantalles de protecció amb impressores 3D. L’ajuntament està col·laborant amb les dues iniciatives aportant material bàsic i ajudant a la seva distribució.
 
Aquest material l’hem repartit entre el personal de l’ajuntament que està al servei de tots els veïns i veïnes realitzant les tasques de manteniment/gestió al peu del carrer o a les oficines municipals, al personal d’empreses de serveis que estan treballant per tots/es nosaltres, als comerços municipals que estan dia a dia de cara al públic i que també fan el servei a domicili, i com no, també hem fet arribar aquest material al CAP de l’Arboç, a l’Hospital del Vendrell, a la Policia Municipal de l’Arboç, a Protecció Civil de l’Arboç i algunes residències d’avis.
 
MOLTES GRÀCIES!!!!!!!!