Recollida de mascaretes

Com ja sabeu, fa uns dies que vam finalitzar el repartiment de dues mascaretes per totes les cases del nostre municipi. Vam entregar el sobre en mà, mantenint les distàncies i amb les mesures de protecció adequades, o a través del timbre comunicàvem que els hi deixàvem el sobre a la bústia. No es va deixar cap sobre si no teníem la garantia que les mascaretes serien recollides, evitant així que s’acabin malmetent dins les bústies. No ho podem permetre perquè són molt necessàries.

Recordem que si no éreu a casa en el moment del repartiment o si necessiteu algunes mascaretes més les podeu recollir a l’Ajuntament de Banyeres, de dilluns a divendres en horari de 9 h a 14 h. Només cal acreditar-vos amb el DNI com a residents al nostre municipi. Actueu amb responsabilitat i veniu a recollir-les si realment ho necessiteu.

Ha costat molt aconseguir mascaretes per totes les famílies, per tant cal fer un bon ús d’elles, les hem de cuidar perquè no sabem quant de temps les haurem de fer servir. Les mascaretes de cotó/roba es poden rentar amb aigua calenta a alta temperatura i una mica de lleixiu, així poden ser usades diverses vegades. Cuidem-les perquè d’elles depèn la nostra salut.

Des de l’Ajuntament de Banyeres continuem treballant per poder subministrar mascaretes i material de protecció a tots aquells veïns i veïnes del nostre municipi que ho necessiteu.