Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions pel curs 2020-2021 el proper 11 de maig

L’Escola de Música Contrapunt obre les inscripcions pel curs 2020-2021 el proper dilluns dia 11 i fins al 24 de maig. Per tal de fer-les efectives s’ha d’accedir a la pàgina web de l’escola www.escolacontrapunt.cat on hi ha el formulari de quota general o quota reduïda segons la població on estigui empadronat l’alumne.

L’escola es caracteritza per apostar per un ensenyament pràctic, pensat per a totes les edats i basat en la participació en els conjunts instrumentals. Per aquest motiu l’EM Contrapunt compta amb una orquestra d’iniciació, diversos combos, una big band i una orquestra simfònica. A més, aquest aprenentatge es complementa amb altres assignatures com la sensibilització, per alumnes a partir dels 4 als 6 anys, la creativitat musical i la música viva. A banda, des de l’escola s’organitzen cada curs unes colònies musicals entre els mesos d’abril i maig, tot i que aquest any s’han posposat fins a finals de juny, sempre que sigui possible fer-les.

L’oferta d’instruments de l’escola és variada. S’ensenya violí, viola, violoncel, contrabaix, baix elèctric, guitarra, piano, trompeta, trombó, saxo, clarinet, flauta travessera, bateria, cant, gralla i timbal. Els alumnes a partir de 7 anys són els que comencen instrument. Per escollir-lo, l’escola ha preparat pel proper dijous 14 de maig a les 7 de la tarda, una Jornada de Portes Obertes Virtual al seu canal de Youtube, on els futurs alumnes podran escoltar i conèixer els diversos instruments per poder triar el que més els agradi. Al mateix programa, que es farà en directe, els professors i l’equip de coordinació de l’Escola resoldran tots els dubtes que els hagin fet arribar els alumnes prèviament a través del correu electrònic.

La novetat d’aquest curs en la oferta formativa és que la Contrapunt oferirà, a partir d’ara, un Programa Avançat, pensat per aquells alumnes majors de 14 anys que es volen preparar per un possible accés als estudis musicals superiors. En aquest programa es treballarà de forma més intensa pensant en la probable professionalització dels/les estudiants que el cursin.

L’EM Contrapunt dona servei a 8 pobles de la comarca: Banyeres, Sant Jaume dels Domenys, Santa Oliva, Bellvei, Cunit, Calafell, La Múnia i la Sant Marçal. D’aquesta manera es posa a disposició de més gent un espai per aprendre música sense necessitat de desplaçar-se. A més, l’escola també té una funció social, ja que participa en diversos actes i festes que s’organitzen en aquestes poblacions.

Per a més informació o qualsevol dubte que tingueu us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic secretaria@escolacontrapunt.cat o trucant al 608 987 287.