Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Recollida de mascaretes a l’Ajuntament de Banyeres del Penedès

Avui dilluns el nostre municipi entra a la fase 1 de desconfinament, si tens un comerç o establiment al nostre municipi i reprens l’activitat pots venir a l’ajuntament de dilluns a divendres en horari de 9 h a 14 h i t’intentarem facilitar les mascaretes que necessitis.

Si creus necessari també pots disposar de les pantalles protectores que fabriquen els voluntaris del col·lectiu Makers de Banyeres del Penedès, pots fer la comanda a través de la seva pàgina web comandes.banyeres.org i ho podràs recollir en el mateix Ajuntament de Banyeres del Penedès en el dia i hora que et notifiquem.

Recordem també que si ets veí o veïna de Banyeres i t’incorpores a la feina, has de sortir a comprar o al metge, i encara no tens mascareta o la que tens està molt deteriorada, pots venir a buscar una a l’ajuntament. Cal presentar el DNI.

Ajuntament de Banyeres del Penedès