Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Desescalada del servei Bon Dia

El Servei Bon Dia de Banyeres del Penedès va iniciar-se fa més d’un any  amb la finalitat de fer un control i seguiment de les necessitats dels nostres veïns i veïnes majors de 70 anys mitjançant una trucada telefònica periòdica. La freqüència d’aquestes trucades va en funció de la situació personal de cada usuari o usuària.

En el moment que es va declarar l’estat l’alarma, es va ampliar la franja d’edat dels usuaris i usuàries del servei (a partir de 65 anys),  en considerar-se persones de risc davant la pandèmia que estem patint. És per aquest motiu que es va reforçar el servei amb personal de l’ajuntament i de l’equip de govern, i així durant tots aquests dies s’han pogut gestionar les trucades als més de 400 veïns i veïnes del nostre municipi.

A partir de l’entrada a les fases de desescalada, el Servei Bon Dia també anirà reduint la freqüència de les trucades començant per aquells veïns i veïnes que viuen amb parella, tenen fills o filles a prop, i es troben bé de salut. Així a poc a poc es podrà tornar a la normalitat d’aquest servei, amb una sola persona dedicada diàriament a la gestió de les trucades, tal com estava estructurat abans de declarar-se l’estat d’alarma.

Tot i això, es deixarà tot preparat però en pausa per si cal reactivar-lo en qualsevol moment.

 

Gràcies per la vostra col·laboració.