Demanem a tots els veïns i veïnes de Banyeres que no dipositin més mobles vells o altres andròmines al solar on es fa habitualment la foguera de Sant Joan de Banyeres. Aquest any no es farà la foguera

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès demanem a tots els veïns i veïnes del nostre municipi que no dipositin més mobles vells o altres andròmines al solar on es fa habitualment la foguera de Sant Joan de Banyeres. Aquest any no es farà la foguera.
 
Recordem que s’ha restablert el servei setmanal de recollida d’andròmines porta a porta i que aquest es fa cada dijous. Si esteu interessat en aquest servei, cal que truqueu abans del dimecres al número de telèfon 977.67.13.50 en horari de 9 h a 14 h.
 
Demanem també a tots els veïns i veïnes del nostre municipi que actuïn amb civisme i responsabilitat amb els residus que generen. Cal llençar els residus dins dels corresponents contenidors per evitar possibles focus de contagis i evitar la manipulació manual d’aquests per part del personal que s’encarrega de la recollida o de la brigada municipal. Queda totalment prohibit abocar les andròmines a les illes de contenidors o a qualsevol altre punt de recollida.
Estem davant d’una situació excepcional i s’han d’extremar les mesures per mantenir la salubritat i la higiene en les illes de contenidors o zones de recollida de residus. Per tant, si es localitzen les persones que actuen de manera incívica seran sancionades segons les ordenances municipals per la seva conducta.
 
Agraïm la vostra col·laboració.
 
Ajuntament de Banyeres del Penedès