Transport escolar curs 2020-21

Per tot aquells alumnes que vulguin sol·licitar de nou o que no van poder fer el tràmit de les per-sol·licituds degut a l’estat d’alarma i no han sol·licitat per e-mail o electrònicament, ho podran fer de la següent manera, depenent del tipus de servei que volen sol·licitar:

SERVEIS DE TRANSPORT ESCOLAR:

  • Transport escolar obligatori entre municipis (ESO i EE).
  • Transport escolar no obligatori dins del municipi (EIPRI), llevat de Calafell i el Vendrell, que gestionen el servei directament des de l’Ajuntament respectiu.

TRÀMITS

1- Descarregar la sol·licitud de la pàgina web www.ccbp.cat (El Consell > Serveis i tràmits > Serveis al ciutadà > Educació > Sol·licitud transport escolar curs 2020-21). En aquesta mateixa web hi podreu trobar altres informacions referents al Departament d’Ensenyament que poden ser del vostre interès.

2- S’haurà d’omplir i signar, adjuntant la documentació següent:

  • Fotocòpia del DNI de l’alumne/a, el pare i la mare o tutors. Si l’alumne no té DNI, haurà d’adjuntar fotocòpia del llibre de família.(Només necessari per noves altes)
  • Certificat o volant d’Empadronament. Si no pot aportar, el demanarem directament des del Consell.
  • Número IDALU o RALC a facilitar pel centre escolar.(Només necessari per noves altes)
  • MANDAT DE CÀRREC. Omplir, signar i segellat per la entitat bancària i fotocòpia de la primera pàgina del compte bancari, amb el codi IBAN (per els/les alumnes de transport no obligatori (Primària, Batxillerat i alumnes d’ESO que no segueixen el mapa escolar)

Així mateix, són condicions indispensables:

  1. Que signi el pare/mare o tutor.
  2. No ser deutors/es del Consell Comarcal del Baix Penedès, en l’àmbit de l’Ensenyament.

3- Enviar la sol·licitud i la documentació a educa@baixpenedes.cat.

Cal fer la tramitació cada curs escolar, sempre que es vulgui utilitzar el Servei de Transport Escolar. En cas que no es faci, no es podrà fer ús del servei.

Aquí trobareu el model de sol·licitud MODEL 12- Sollicitud Transport Escolar_