Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Banyeres del Penedès té un problema molt greu amb l’incivisme

L’incivisme d’algunes persones està fent que l’Ajuntament es plantegi noves mesures i més dràstiques que pagarem tots i totes per culpa d’uns pocs.
Aquest incivisme no només ens dóna mala imatge a tot el nostre municipi sinó que a més, ens castiga molt econòmicament amb molts diners que podríem destinar a altres inversions, com obres, temes socials, entre d’altres en pro de tota la ciutadania.
Fa menys d’un any que Banyeres ha aconseguit tenir unes molt bones xifres de reciclatge i civisme en totes les illetes de contenidors i zones de poda. Però ara, ens estem trobant en diverses zones que l’incivisme i el mal comportament d’algunes famílies, la poca cultura i la manca de respecte cap a la resta i el seu municipi, farà que hàgim de començar a prendre mesures dràstiques.