Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès aprova el pressupost de l’any 2020 per un import total de 3.091.401 euros

  • Aquest contempla una despesa vinculada a la Covid-19 per un total de 122.250 euros

El passat dijous dia 11 de juny l’Ajuntament de Banyeres en sessió extraordinària va aprovar el pressupost per a l’any 2020 per un import total de 3.091.401,25 euros. El pressupost original que s’havia elaborat abans de la pandèmia i que estava previst portar-lo al ple el mes de març, com que no estava aprovat, es va procedir a modificar-lo a causa a les noves necessitats derivades de la crisi sanitària i conseqüentment econòmiques ocasionades per la Covid-19.

Es tracta d’un pressupost compromès amb l’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, mantenint el deute a zero, tenint un ajuntament sanejat per poder fer front a situacions inesperades i en el que, malgrat que els ingressos han baixat, se segueix apostant, després de cinc anys, a no augmentar els impostos a la ciutadania.

En aquest pressupost s’ha prioritzat l’atenció a les persones i la qualitat de vida és per això que, les partides d’ajudes socials i a les persones s’han augmentat en un 60% envers l’últim pressupost representant un 10,23% del total i amb una despesa vinculada a la Covid-19 per un total de 122.250 Euros. Tot i això, es mantenen unes inversions que representen el 9,5% del total del pressupost.

El pressupost va ser aprovat amb els vots a favor del BNY (5), Banyereres en Comú Verds (1), l’abstenció de Junts x Banyeres (2) i els vots en contra del PSC (3).