L’Ajuntament de Banyeres col·labora en la compra de tauletes i routers per als alumnes de la nostra escola

L’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès ha col·laborat amb l’Escola Pública Mare de Déu del Priorat en la compra i distribució de tauletes i routers sense fils per cedir als alumnes que no disposaven d’aquestes eines i així aquests puguin finalitzar el curs de forma telemàtica.

Aquest repartiment es va fer fa unes setmanes conjuntament amb els ordinadors facilitats pel Departament d’Ensenyament, el qual només garantia aquests dispositius als alumnes que cursaven final d’etapa. Els pares/mares dels alumnes han signat un acord de cessió d’aquest material i hauran de retornar-lo quan finalitzi el curs escolar.

Amb la cessió d’aquests mitjans electrònics s’ha garantit la igualtat de tots els alumnes i en especial dels col·lectius més vulnerables, els quals sense aquests mitjans no podien tenir una continuïtat en les tasques d’aprenentatge per manca de dispositius electrònics i/o bé per manca de connectivitat a internet.

Remarcar que aquesta ajuda és independent de la subvenció que rep anualment l’AMPA de la nostra escola, que enguany és de 17.000 euros.