Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

La Xarxa d’ocupació del Baix Penedès ha iniciat l’acció de capacitació de Manteniment bàsic Nivell I al CMC de la Bisbal del Penedès

Aquest dilluns 6 de juliol ha començat el curs de capacitació de Manteniment bàsic Nivell I. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals “Xarxa d’ocupació del Baix Penedès”.

Aquest curs es dur a terme de forma presencial – i amb totes les mesures de prevenció i distàncies per la Covid-19 – a la sala polivalent del CMC de la Bisbal del Penedès. Es tracta d’una acció de capacitació laboral que tindrà una durada de 120 hores amb activitats didàctiques especialitzades de caràcter pràctic i d’altres de transversals com són: la recerca de feina, el medi ambient, els riscos laborals i la igualtat d’oportunitats. També, el curs compta amb 40h de pràctiques no laborals en empresa. El caràcter eminentment pràctic del curs proporcionarà competències de tipus professional, lligades al lloc de treball. El curs compta amb 14 alumnes de la comarca.

D’acord amb el projecte, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès és qui s’encarrega d’executar el subprojecte 3 de capacitació especialitzada, consistent en la realització d’accions de capacitació per a persones, prioritàriament en situació d’atur d’entre 6 i 12 mesos i majors de 30 anys, emmarcades dins de sectors amb potencial d’ocupació a la comarca.