Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

A Banyeres del Penedès continuem tenint un problema molt greu amb l’incivisme

“Així no es pot treballar”
A Banyeres del Penedès continuem tenint un problema molt greu amb l’incivisme. Malgrat i tenir un servei de recollida d’andròmines setmanal, cada setmana ens trobem que a les illes de contenidors, persones incíviques decideixen deixar-hi allà matalassos, vàters, somiers, armaris i d’altres estris que allà no es poden deixar.
Per aquest motiu, fem una crida a la responsabilitat i a actuar per tal de tenir el municipi que ens mereixem i que volem, un Banyeres net i cuidat entre tots. Tal com ha comentat l’Alcalde de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach “no podem posar ni un vigilant ni una càmera a cada cantonada. Les persones s’han de fer responsables i hem d’estimar més el nostre municipi”. Benach també ha indicat que “tenim una brigada que cada dijous i divendres passen per les illes de contenidors recollint les andròmines, a més de les recollides porta a porta, però el fet que cada setmana ens trobem els contenidors així, fa que la brigada hagi d’estar pendent més temps de recollir que de fer altres feines”.