El dilluns 14 de setembre s’inicien les classes de l’escola de música Contrapunt a Banyeres del Penedès

La reunió informativa tindrà lloc demà dimecres 9 de setembre a les 19 hores de forma virtual a través del següent enllaç https://meet.jit.si/CONTRAPUNT-BANYERES

 

El pròxim dilluns dia 14 de setembre, s’inicien les classes a l’Escola de Música Contrapunt a l’escola Mare de Déu del Priorat de Banyeres del Penedès.

La reunió informativa tindrà lloc demà dimecres 9 de setembre a les 19 hores de forma virtual a través del següent enllaç https://meet.jit.si/CONTRAPUNT-BANYERES

L’Escola de Música Contrapunt compta amb més de 300 alumnes i presència a 10 municipis del Penedès i Garraf. L’Escola té en els conjunts instrumentals el seu eix vertebrador, fet que facilita la participació activa de l’alumnat i possibilita que any rere any segueixi creixent. A banda de la pròpia activitat escolar, la Contrapunt també impulsa projectes paral·lels amb gran repercussió musical i social com són la Contra Orquestra o el projecte Un Infant Un Instrument.

Per acostar encara més l’escola a tota la comunitat educativa en aquests moments d’incertesa, aquest any s’han programat una sèrie de reunions informatives a les diferents seus on la Contrapunt hi té presència activa. A causa de la situació sanitària actual, la majoria d’aquestes reunions es faran virtualment. En podeu trobar tots els detall a la web www.escolacontrapunt.cat.

Una de les novetats més significatives d’aquest proper curs, és la incorporació del Taller de Música Pizzicato de Cubelles al projecte de l’Escola Contrapunt.

La matrícula es manté oberta i les inscripcions es poden fer a través de la web de l’Escola.