Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Comunicat de la Diada 2020

Banyerencs i banyerenques,
A causa de la situació actual, l’Ajuntament de Banyeres del Penedès preveu portar a terme l’ofrena floral com a únic acte institucional per a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya per aquest any 2020.
L’acte institucional tindrà lloc el divendres 11 de setembre de 2020 a les 10.30 h en el cementiri municipal, durant aquest es llegirà el Manifest de la Diada, es realitzarà l’ofrena floral com a homenatge al soldat desconegut i es finalitzarà amb les salves a càrrec dels Bandolers i Trabucaires d’en Montserrat Poch.
Per tal de complir amb les mesures de seguretat, es preveu que l’acte es realitzi a porta tancada sense públic, només es comptarà amb la presència de l’Alcalde i els regidors del Consistori. La lectura del manifest es retransmetrà per les xarxes socials de l’Ajuntament.
Des de fa anys, la celebració de la Diada s’ha organitzat de manera rotativa entre els diferents nuclis del nostre terme municipal, seguint sempre el mateix ordre. Enguany la celebració de la Diada corresponia celebrar-la al nucli central, a Banyeres del Penedès, pel fet que aquest any no es pot celebrar com ens agradaria a tots i a totes, posposem la celebració a Banyeres del Penedès al pròxim any 2021.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès us desitgem una bona Diada!

Amadeu Benach i Miquel – Alcalde

Anna Jané Caralt – Regidora de Festes