Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Avui comença un nou curs escolar i l’escola Mare de Déu del Priorat comença amb totes les adequacions pertinents

Avui 14 de Setembre comença un nou curs escolar i es reobren els centres educatius. L’escola Mare de Déu del Priorat, de Banyeres del Penedès comença amb totes les adequacions pertinents, sota la normativa de salut i ensenyament, arran de la Covid-19.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès s’ha fet una gran inversió tant en les instal·lacions, com en material higiènic per poder iniciar el curs de la millor manera possible. L’accés es realitzarà des de 5 portes distribuïdes per tot el recinte per evitar aglomeracions. A part s’han ampliat les hores de neteja, i s’hi ha posat un nou torn al migdia per reforçar la neteja i desinfecció de totes les zones comunes, per garantir la seguretat dels infants i mestres de la nostra Escola. L’Ajuntament de Banyeres del Penedès us desitja un bon inici de curs 2020/21.