Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Comunicat de l’alcalde en referència a Saint Gobain Glass

En nom dels Alcaldes que estem com interlocutors en el tema del tancament de Saint-Gobain Glass de L’Arboç, volem manifestar que aquest matí des de les 7.45 h s’ha activat un encreuament de trucades per intentar desencallar el conflicte. Aquestes trucades han passat per la Conselleria d’Interior, la de Treball, Indústria, Presidència i Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.
En aquestes s’ha manifestat i s’ha aconseguit, que per demà a les 12.00 h, el comitè d’empresa, la direcció d’empresa, la Conselleria de Treball i els diferents sindicats, seguin conjuntament en la mateixa taula de treball, per intentar arribar a acords i desencallar el conflicte generat des de l’anunci del tancament d’aquesta planta en la població de l’Arboç. La Conselleria d’Interior ha aturat tota possibilitat d’actuació, en veure la voluntat de les dues parts de seure a parlar conjuntament.
 
Joan Sans Freixas
Amadeu Benach i Miquel

Alcaldes