Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

10 dels 14 alcaldes del Baix Penedès a la manifestació contra el tancament de Saint-Gobain

10 dels 14 alcaldes del Baix Penedès i varis regidors han participat i acompanyat als manifestants en la protesta d’aquesta tarda per evitar el tancament de la Planta de Glass de l’Arboç i posteriorment han anat a Bellvei al Centre Logístic de Saint-Gobain a fer una visita als treballadors que des de fa més d’una setmana estan bloquejant l’entrada a la planta.

Els alcaldes que hi han anat han estat: Joan Sans, alcalde de l’Arboç i President del Consell Comarcal, Kenneth Martínez, alcalde del Vendrell, Ramon Farré, alcalde de Calafell, Quim Nin, alcalde d’Albinyana, Amadeu Benach, alcalde de Banyeres del Penedès, Agnès Ferré, alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Gerard Colet, alcalde de Bellvei, Jordi Marlès, alcalde de Llorenç del Penedès, Josep Carreras, alcalde de Santa Oliva, i Joan Ignasi López, alcalde de Sant Jaume.