Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Comunicat d’alcaldia en relació al transport escolar dels alumnes de batxillerat

L’Ajuntament de Banyeres del Penedès, va començar ahir a prestar el servei del transport als alumnes de Batxillerat, després que aquests es quedessin sense espai als autocars en els quals anaven fins al passat 1 d’octubre. Aquest any i a causa de la matrícula viva per a moltes famílies que han vingut a última hora a viure a la nostra comarca i han matriculat als seus fills d’ESO en els instituts, ha provocat que els espais lliures d’aquests autocars que eren aprofitats pels estudiants de BAT quedessin plens pels alumnes d’ESO, en ser ensenyança obligatòria i deixant fora tota possibilitat de poder disposar d’autocars pels estudiants el Batxillerat, ja que no es reconeix com a ensenyança obligatòria. L’Ajuntament de Banyeres va respondre ràpidament i va convocar una reunió amb totes les famílies afectades, demanant disculpes per aquesta situació de la qual no és culpable (o responsable), però sí amb el compromís i la voluntat de no deixar sense transport a cap nen o nena que vulgui estudiar Batxillerat i així poder tenir l’oportunitat de seguir els seus estudis. Des del consistori es van fer les gestions oportunes amb l’empresa de transport d’autocars i després dels tràmits corresponents i ahir dia 19 d’octubre els nostres estudiants de Batxillerat varen poder agafar el seu transport escolar.

Amadeu Benach i Miquel
Alcalde