Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Comunicat d’alcaldia en referència a la Covid-19

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès i conjuntament amb la resta de municipis que engloben la nostra regió sanitària, fem una crida a la ciutadania per complir les mesures i restriccions establertes per la lluita contra la Covid-19.

Diàriament estem en contacte amb sanitat, complint sempre les seves pautes de treball i de notificacions a la ciutadania. Avui hem rebut la seva petició de fer una crida a la prudència i a la responsabilitat, a causa de l’elevat increment de casos positius que hem patit en aquests últims deu dies dins la nostra regió sanitària.

Estem vivint uns moments excepcionals i repetitius com havíem viscut en mesos anteriors, en aquestes últimes setmanes s’han doblat el nombre casos positius, alguns d’ells amb greus problemes respiratoris, perjudicant greument el nostre servei sanitari.

Des de l’Ajuntament demanem a tot el nostre municipi complir amb les normes de seguretat, com l’ús de la mascareta, manteniment de la distància, complir el confinament i el toc de queda, entre d’altres. D’aquesta manera, entre tots i totes nosaltres ajudarem que aquesta corba d’escalada que estem patint, pugui veure’s reduïda en pocs dies.

De la mateixa manera, demanem la col·laboració ciutadana per denunciar aquells actes incívics i d’incompliment de les normes de seguretat que l’únic que fan és agreujar la situació actual i perjudicar a la resta de veïns i veïnes que complim les normes de seguretat i a la vegada desitgem posar fi a aquesta pandèmia el més ràpid possible.

Pel teu bé, i pel bé de tots i totes, compleix les normes!!

Ajuda’ns, ajuda’t.