Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

El banyerenc Joan Zamorano es proclama subcampió d’Espanya Open 1000

Aquest cap de setmana, el banyerenc Joan Zamorano es va proclamar subcampió d’Espanya Open 1000. Després d’una temporada atípica per la COVID-19, aquest passat cap de setmana va fer l’última cursa al Circuit de Jerez. Un cap de setmana que no ha estat el millor, ja que va caure dissabte a falta de dues voltes per acabar i diumenge no va poder córrer.

Tot i això, Zamorano, pilot d’ETG Racing (Escola Tècnica Girona), es proclamava subcampió d’Espanya Open 1000 al Circuit de Jerez, després d’una temporada en la qual ha despuntat i ha fet grans curses.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès el volem felicitar i desitjar-li molts èxits de cara a la pròxima temporada.