S’inicia el termini per demanar les subvencions dirigides a autònoms i empreses del sector turístic afectades per la Covid19

Ahir dimecres 25 de novembre va sortir publicada al DOGC núm. 8280 la Resolució EMC/3015/2020 del 20 de novembre, per la qual s’obre la convocatòria per a la presentació de sol·licituds per a la concessió de subvencions per a autònoms i empreses del sector turístic de Catalunya afectades econòmicament per les conseqüències de la COVID-19.

El termini de presentació comença avui, 26 de novembre. En el següent enllaç podeu accedir al tràmit:

http://canalempresa.gencat.cat/ca/integraciodepartamentaltramit/tramit/PerTemes/Subvencions-per-a-autonoms-i-empreses-del-sector-turistic-de-Catalunya-afectats-economicament-per-la-COVID-19-Agencia-Catalana-de-Turisme

El procediment de concessió és el de concurrència no competitiva, i les sol·licituds es resoldran per ordre cronològic de presentació, quan s’hagin efectuat les verificacions oportunes, i fins a exhaurir el pressupost.

Trobareu més detalls sobre els requisits i requeriments de justificacions en aquest enllaç. Per resoldre possibles dubtes, consulteu les preguntes i respostes que han preparat sobre aquest nou ajut a l’enllaç http://empresa.gencat.cat/ca/treb_ambits_actuacio/turisme/emo_canal_intern/faq/ajuts-empreses/subvencions_turisme_covid_ACT/ o bé envieu-los a través del Formulari de contacte del Departament d’Empresa i Coneixement.