Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

14 de febrer del 2021: Eleccions al Parlament de Catalunya

• Col·legis electorals a Banyeres del Penedès: Escola Mª de Déu del Priorat i Centre Cívic del Priorat de Banyeres.
 
• Horari: 9 h a 20 h.
 
• Franges horàries establertes pels diferents col·lectius:
 
– De 9 h a 12 h col·lectius de risc.
– De 12 h a 19 h població en general.
– De 19 h a 20 h persones confinades.
 
 
Molt important!! Per tal d’agilitzar les votacions i reduir el temps d’estada a l’interior dels espais de votació es recomana portar la papereta des de casa i tenir la documentació acreditativa preparada.
 
Durant tota la jornada electoral cal seguir les mesures de prevenció de la COVID-19 com són l’ús de la mascareta, el manteniment de la distància de seguretat interpersonal, la desinfecció de mans i reduir al màxim la interacció social. En tots els col·legis electorals hi haurà els responsables de seguretat sanitària que vetllaran perquè es compleixin aquestes mesures.