Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

La banyerenca Griselda Serret aconsegueix la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Sub18 a Sevilla

El passat diumenge 14 de febrer, la banyerenca Griselda Serret va aconseguir la medalla de bronze al Campionat d’Espanya Sub18 que es va disputar a Sevilla. A la prova de 10 quilòmetres S18 Femení, la Griselda Serret entrava en 3a posició amb una magnífica marca de 52′ 02″ que li valia per penjar-se el bronze individual de la seva categoria i puntuar com a 3a atleta de la selecció catalana femenina S20 a la línia de meta. Com a integrant de la Selecció Catalana es va endur la medalla de plata just per darrere de la selecció de la Comunitat de Madrid.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès li donem la nostra enhorabona i esperem que aconsegueixi tot allò que es proposi.