Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Campanya de vacunació de la Covid-19 a Banyeres del Penedès


El dia 19/02 es van començar a posar les primeres vacunes de la covid-19 al CAP de l’Arboç i als consultoris de Banyeres, Llorenç i Sant Jaume dels Domenys. Setmanalment van arribant vacunes i des dels centres de salut es va trucant a les persones seguint les indicacions del Departament de Salut. Actualment s’està vacunant al grup 4 que correspon a les persones grans dependents, segons la Llei de Dependència 39/2006, i als seus cuidadors. Seguidament es començarà amb el grup 5 que són persones de més de 80 anys i segons el ritme d’arribada de vacunes s’anirà vacunant a tota la població. Les persones interessades a vacunar-se han d’esperar la trucada dels serveis de salut on se’ls especificarà el dia, hora i lloc per vacunar-se. Hi ha molt poques contraindicacions i molts beneficis a l’hora de vacunar-se. És important crear una gran immunitzar de grup per combatre la pandèmia. Així doncs, si vols formar part de la solució espera la trucada i seguidament et vacunarem!