Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Alumnes de 3r de primària del col·legi públic participen en una plantació d’arbres

El passat divendres 26 de març, els alumnes de 3r de primària del col·legi públic Mare de Déu del Priorat van participar en una plantació d’arbres que l’empresa Ferrovial, encarregada de la jardineria al municipi, ha donat.

Durant l’activitat es van plantar ametllers, oliveres, garrofers i roures de fulla petita, espècies autòctones i resistents al clima mediterrani.

També es van comprar cinc caixes-niu per mallerengas, uns ocells insectívors que ajuden a controlar les poblacions d’insectes com mosquits, orugues del pi i demés. A més, també es van adquirir cinc caixes-niu per a ratpenats, també insectívors.

En aquesta activitat s’hi han involucrat de manera directa les regidories d’Educació i Medi ambient.