El banyerenc Isaac Vives es proclama Campió de Catalunya de Taekwondo

Al setembre participarà al Campionat d’Espanya per primera vegada en categoria junior

El banyerenc Isaac Vives es va proclamar el passat 16 de maig campió de Catalunya en la categoria junior de Taekwondo, on s’iniciava per primera vegada després de cadet i que es va celebrar al Morell, per primera vegada a un municipi de la província de Tarragona.

D’aquesta manera opta a participar en el pròxim campionat d’Espanya que es farà al setembre i que en l’anterior categoria ja ha guanyat en diverses ocasions (2015, 2016, 2017 i 2019).

Vives també va participar aquest 2021 a la Copa d’Espanya que es va celebrar a Benidorm, també participant com a junior, i va quedar-ne 4t, perdent contra qui després es va coronar campió.

Vives de 15 anys enceta doncs una participació en una nova categoria on competeix i competirà contra rivals d’entre 14 a 17 anys. Per altra banda participarà també aquest any i pròximament al Campionat Multigames  de Taekwondo que es farà a Bulgària i que amb un segon lloc ja aniria directament al Campionat d’Europa.

Des de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès volem felicitar l’Isaac per aquesta gran fita i l’animem a continuar per aquest bon camí en els reptes que vindran.