Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Els campaners de Banyeres participen en el llibre “El món de les campanes a la demarcació de Tarragona”

Els campaners de la parròquia de Santa Eulàlia de Banyeres del Penedès han participat en la creació del llibre “El món de les campanes a la demarcació de Tarragona” que ha impulsat la Diputació de Tarragona. La lectura ens introdueix al món desconegut de les campanes, per ajudar-nos a comprendre qui les toca, quant temps fa que sonen, el nom de cadascuna d’elles, com es fabriquen, de quins materials estan fetes, quines parts les componen o com es posen, entre altres qüestions.

A més de la de Santa Eulàlia de Banyeres, les altres parròquies del Baix Penedès que han participat en aquest llibre són la de Sant Julià, de l’Arboç; la de Santa Maria, de Santa Oliva; i la de Sant Salvador, del Vendrell.

El dijous passat, 3 de juny, els campaners de Banyeres van fer entrega d’un exemplar del llibre a la Biblioteca Municipal de Banyeres del Penedès – Ernest Lluch perquè totes aquelles persones que vulguin llegir-lo o consultar-lo, el tinguin al seu abast.